Muzică de petrecere

Elena Zambilă și Taraful Marian Viteză


Elena Zambilă și Taraful Marian Viteză – formula ideală pentru muzică de petrecere, folclor și muzică lăutărească la orice eveniment. Cântă împreună din 1999, iar în 2001 și-au lansat primul album, „Banii, banii sînt de vină”. Al doilea disc, „Bogat sau sărac” a apărut pe piață în 2003, sub egida casei de discuri Media Pro.

Pe scenă, Elena Zambilă (voce) și Marian Viteză (acordeon) sunt însoțiți de Mădălin Viteză (orgă). Marian Viteză este un adevărat virtuoz al acordeonului, după cum îi spune și numele, iar Elena Zambilă se remarcă pe scenă prin ușurința și grația cu care abordează melodii din orice zonă a țării, precum și prin costumele populare superbe pe care a învățat să le confecționeze de la mama ei.


Gabi Traistaru

gabi traistaru

Gabi Traistaru este nascut in zodia Balantei si imbina imaginatia sa bogata cu talentul mostenit de la tatal sau. Este un solist cu un repertoriu bogat si cu experienta de peste 15 ani. Sustinut de o formatie de profesionisti, incinge atmosfera si da dinamica evenimentului dumneavoastra. Asa cum nicio nunta nu ar fi completa fara muzica de petrecere, noi recomandam Gabi Traistaru, un solist cu o voce puternica, cu dorinta de munca si seriozitate maxima.

El ofera evenimentului dvs. – fie ca este vorba de nunta, botez sau petrecere corporate – o nota de autenticitate specific romaneasca. Va lasam sa ascultati un mic fragment live pentru a face alegerea potrivita!


Elena Teodorescu – solista

elena teodorescu

Repertoriul Elenei Teodorescu include doine, sarbe, hore, obiceiuri de nunta, cantece de dor si compozitii proprii. Canta din copilarie, iar pe parcursul carierei sale a colaborat cu interpreti consacrati ai folclorului romanesc, cum ar fi: Maria Ciobanu, Liana Ciuculete sau Constantin Enceanu.


Elena Popescu – solistă

elena popescu

Îndrăgita solistă de muzică populară Elena Popescu are peste 20 de ani de experiență de scenă, timp în care și-a creat un repertoriu ideal pentru nunți și petreceri, cu cântece din toate zonele țării. Este o prezență obișnuită la emisiunile dedicate folclorului de pe TVR, Etno TV, Favorit și Kanal D, iar prezența de spirit și personalitatea caldă se transmit întocmai și „pe sticlă”, și pe scenă.

Elena Popescu a susținut nenumărate concerte în restaurante și localuri din România și diaspora. Colaborarea cu Mihai Napu Band a început deoarece artista se simte cel mai bine în mijlocul nuntașilor, împărțind cu aceștia bucuria unor momente speciale. Programul ei de nuntă include părți de folclor și muzică lăutărească deopotrivă.


Lavinia Săteanu – vioară

Lavinia Săteanu a absolvit cursurile Universității Naționale de Muzică din București, continuate cu masteratul în cadrul aceleiași instituții. Cariera ei s-a împărțit dintotdeauna între muzica clasică și cea ușoară, dar și între bucuria de-a fi pe scenă și cea de-a preda muzică.

Lavinia face parte din Cvartetul Passione, alături de care a lansat albumul „Soft Touch” (cu Mihai Toma) și a susținut nenumărate concerte în România și în străinătate. Totodată, este vocalista și violonista trupei Recovery și cântă alături de Spitalul de Urgență. În palmaresul ei se numără și colaborări cu artiști precum Steve Vai, Oceana, Alessandro Safina, Phoenix și Paula Seling.

Contact

Ne gasesti oricand la:

0722 283 932

 

contact@mihainapuband.ro

Trimite o cerere de contact!    Numele și prenumele (obligatoriu)

    Numărul de telefon

    Muzica noastra

    Shares
    Whatsapp