Formatia noastra se pregateste pentru nuntile din 2018-2019!


Așa cum pentru miri călătoria de la cererea în căsătorie până la momentul în care spun DA este specială, așa și pentru noi, ca muzicieni, pregătirea unui nou sezon de evenimente este o provocare și o bucurie totodată. Pentru sezoanele de nunți din 2018-2019 vă pregătim un repertoriu mai bogat ca niciodată și o selecție diversă de extra-opțiuni, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie perfect.

Citeste mai mult...

Show in Beraria H


Pe 7 ianuarie ne-am distrat, am cantat si am facut Show in Beraria H alaturi de Mirabela Dauer. Ea a adus pe scena „Grădina lui Ion” împreună cu alte zeci de hituri pentru care o îndrăgim de atâţia ani: „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Dormeau pe-o frunză două stele” sau „Te-aştept să vii (Fotoliul din odaie)”. Mirabela a umplut inimile celor prezenţi de bucuria melodiilor pe care le fredonăm de-o viaţă.

Citeste mai mult...

Show de Revelion


Cei care au ales sa petreaca noaptea de Revelion la RIN Grand Hotel, cu siguranta au fost surprinsi cu un show artistic impresionant, evenimentul fiind astfel unul de neuitat.
Imbinand muzica anilor ’80 si cea a anilor 2000, interpretata intr-un mod placut de colegii nostri Mihai Napu si Neylini, cu stilul tradiţional, unde Steliana Sima si Maria Buza au adus folclorul in inimile invitatilor, petrecerea a fost plina de culoare, distractie si multa voie buna.

Citeste mai mult...