Formatia noastra se pregateste pentru nuntile din 2018-2019!


Așa cum pentru miri călătoria de la cererea în căsătorie până la momentul în care spun DA este specială, așa și pentru noi, ca muzicieni, pregătirea unui nou sezon de evenimente este o provocare și o bucurie totodată. Suntem o echipă strânsă, experimentată, iar repetițiile pentru un repertoriu îmbunătățit sunt o plăcere. Adăugăm mereu piese noi care ni se cer, căutăm cele mai tari cântece de party și cele mai emoționante cover-uri, pentru a asigura o atmosferă de neuitat la nunta dumneavoastră.

Pentru sezoanele de nunți din 2018-2019 vă pregătim un repertoriu mai bogat ca niciodată și o selecție diversă de extra-opțiuni, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie perfect. Dați click aici pentru a citi mai multe despre opțiunile Mihai Napu Band pentru scenă, sunet și lumini – și, desigur, ne puteți contacta direct la telefon sau prin e-mail pentru a discuta o ofertă personalizată pentru acestea. De asemenea, împreună cu oferta pentru muzică, vă putem îndruma în alegerea unui fotograf + videograf cu care colaborăm, precum și a altor servicii profesionale pentru nunta dumneavoastră.

Toate momentele fericite și evenimentele reușite pe care le-am trăit în sezoanele trecute ne-au energizat și ne-au inspirat, iar pentru Mihai Napu Band anul 2017 a fost cel mai frumos de până acum! Este și anul în care ne-am lansat un single propriu, intitulat „Ciudat”, ne-am creat o echipă și mai solidă și legată, și am realizat și o nouă ședință foto, pentru a vă face cunoștință cu noua noastră imagine.

Pentru realizarea fotografiilor (pe care le veți descoperi în scurt timp pe site) i-am avut alături pe Cătălin Mihai (fotograf), Marian Nica (editare foto), Catinca Roman (stilist) și Raluca Crăciun (makeup artist & hairstylist).

În cele ce urmează, vă vom enumera și câteva dintre motivele pentru care ne dorim să asigurăm muzica la evenimentul dumneavoastră – și cele pentru care suntem siguri că totul va ieși minunat:

  • Avem la activ sute de nunți / botezuri / evenimente corporate reușite și nenumărate amintiri frumoase pe muzica noastră
  • Cei doi soliști (Mihai Napu și Neylini) abordează o varietate mare de stiluri, pun 100% suflet în fiecare piesă, iar vocile lor se completează perfect!
  • Avem instalația de sunet + cea de lumini completă pentru un show de calitate, la standarde internaționale
  • Avem alături un super-DJ care va întreține atmosfera pe tot parcursul serii, în fiecare pauză de cântare
  • Colaboratorii noștri specializați pe muzică populară și de petrecere completează impecabil repertoriul nostru, oferind și savoarea unei nunți tradiționale
  • Pentru noi, fiecare eveniment este unic și, deși ne-am petrecut fiecare mai bine de jumătate din viață pe scenă, pasiunea este aceeași din prima zi!

Va multumim pentru aprecieri si va promitem eveniemente excelente! 🙂