Formatia noastra se pregateste pentru nuntile din 2018-2019!


Așa cum pentru miri călătoria de la cererea în căsătorie până la momentul în care spun DA este specială, așa și pentru noi, ca muzicieni, pregătirea unui nou sezon de evenimente este o provocare și o bucurie totodată. Pentru sezoanele de nunți din 2018-2019 vă pregătim un repertoriu mai bogat ca niciodată și o selecție diversă de extra-opțiuni, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie perfect.

Citeste mai mult...

Mihai Napu la Antena Stars in piscina cu Natalia Mateut


De curand Mihai Napu a cantat piesa „Ciudat” la Antena Stars in cadrul emisiunii „Star la mare fitza”. Fiind vara si temperaturile greu de suportat chiar si la umbra, artistul nu a fost greu de convins sa faca si o baie in piscina complexului Magic Place Crangasi Aqua Park, unde este realizata emisiunea. De mana cu Natalia Mateut, Mihai Napu s-a aruncat imbracat si fara inhibitii, chiar ajutand-o pe aceasta sa se urce pe umerii lui. 

Citeste mai mult...

Maraton cu artisti la botez – JW Marriott Bucuresti


Weekend-ul trecut am participat la un maraton cu artisti.
Botezul micutului Darius a fost sarbatorit intr-o atmosfera cu adevarat magica intr-un hotel cu multe stele si anume JW Marriott – Bucuresti.
Intr-o atmosfera calda si primitoare invitatii si-au facut aparitia pe acordurile cvartetului asezat cu gust la intrarea locatiei. Formatia noastra, Mihai Napu Band, a facut deschiderea evenimentului unde parintii au dat starul dansului pe melodia Woanderful World impletita cu “Te iubesc” – cantec preluat de la colegii nostrii din trupa Directia 5.

Citeste mai mult...