5 ani de Mihai Napu Band!


În această perioadă, în care toată lumea sărbătorește Valentine’s Day și Dragobetele, noi sărbătorim aniversarea a 5 ani de  Mihai Napu Band! Așadar, sunt zilele iubirii și ale muzicii, iar pentru noi și ale prieteniei. De 5 ani  suntem o echipă. Suntem o familie muzicală, alături unii de ceilalți pe scenă și în afara ei,  dând mereu tot ce e mai bun pentru voi.

În februarie 2013, solistul Mihai Napu punea bazele unei formații de nuntă.  El a ales muzicieni profesioniști, cu experiență, dar și cu pasiune nesfârșită. Nu și-a dorit nicio clipă alături oameni blazați, concentrați doar pe aspectele financiare.  Si-a dorit oameni care sa aiba in vedere magia muzicii și bucuria fiecărui show și eveniment nou.

Cu fiecare concert în aer liber, nuntă, botez, petrecere corporate sau recital TV pe care l-am susținut, ne-am apropiat si ne-am descoperit.  Impreuna am găsit piesele care ne pun pe toți în valoare și care vă fac pe voi să dansați și să vă simțiți minunat.

Echipa Mihai Napu Band

După cinci ani, am găsit armonia perfectă și o formulă de show completă .

Mihai Napu (voce si chitara acoustica), Neylini (voce), Răzvan Soilică (backing vocals).

Cornel Zidaru (chitară si bouzouki), Adrian Vasile (clape), Cătălin Dalvarea – Bibanu’ (tobe), Cristi Pup (clape).

Mihai Napu Jr. (chitară), DJ Andu (platane) și Gabriel Vasile (inginer de sunet).

Pe lângă un repertoriu extins de cover-uri, am lansat și piese originale.  Ne-am îmbunătățit permanent show-ul și, cel mai important, am construit amintiri frumoase alături de toți cei care ne-au invitat să le cântăm la evenimente.

Suntem aproape de-a crede că “mai mult decât o formație de nuntă” va deveni sloganul nostru.  Mihai Napu Band este despre prietenie. Suntem o trupa despre muzică, despre distracție, despre sentiment, despre momente neprețuite și clipe trăite frumos. Ne simțim mai uniți și mai inspirați ca niciodată și suntem gata pentru încă muuulți ani alături de voi.

Așadar, la mulți ani nouă, dar mai ales VOUĂ, și vă mulțumim că ne dați un motiv să ne bucurăm de muzică împreună!