Neylini


– voce –

 

Cine este Neylini?

Neylini, pe numele ei adevărat Liliana Nae, s-a născut pe 13 iunie 1983 în orașul Giurgiu. Încurajată de părinți, la 14 ani s-a înscris la Școala Populară de Artă la secțiunea canto muzică ușoară, pe care a absolvit-o cu nota 10. În stilul lui Neylini se regăsesc influențe diverse, de la Lara Fabian până la Andra și Jessie J, iar numele ei a ajunsă să fie asociat unui sound fresh și exotic.

A debutat oficial în 2007, cu piesa “Cu mine nu ține” (feat. Matteo), produsă de Marius Moga. Hitul definitoriu pentru cariera ei de până acum a venit în 2009: “Muleina”, compusă de Adi Cristescu și remixată de DJ Andi, a devenit cea mai difuzată piesă a anului în România și s-a clasat pe poziții fruntașe în topurile internaționale.

 

Neylini @ Mihai Napu Band

Neylini este artist Mediapro Music, casă de discuri sub egida căreia a lansat numeroase single-uri de succes: “Ame”, “Ninja Boy”, “Dayla” și “Te iubesc”. În cei peste 10 ani de activitate, solista a susținut nenumărate concerte în țară și străinătate și a continuat să dea mai departe muzica pe care o numește “un medicament pentru suflet“.