Colind pentru voi: When a child is born


Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, v-am pregătit un mic cadou care sperăm să vă meargă direct la inimă. Am înregistrat propria noastră variantă pentru cântecul clasic de Crăciun “When a child is born” și i-am filmat și un videoclip plin de bucurie și culoare, care vă aduce alături de noi în sala de repetiții, la biserică și în locurile speciale pentru fiecare membru al formatiei Mihai Napu Band.


Vocile lui Mihai Napu și Neylini, acompaniați de Răzvan Soilică (backing vocals) și de instrumentiștii experimentați din Mihai Napu Band, au reușit să recreeze magia Crăciunurilor de altădată, când cele mai importante lucruri erau și cele care contează cu adevărat: dragostea, credința, căldura și sinceritatea.

Unele dintre cele mai frumoase cadre din clip au fost filmate la Biserica Sfânta Treime din zona Dudești din Capitală.

Mai jos vei regăsi o galerie cu câteva imagini de la filmarea clipului, realizat de Cristi Prietenu’. Machiajul a fost realizat de către Cristina Calara.

Ne dorim ca acest cântec să aducă în casele voastre spiritul Crăciunului, un gând bun și liniștea plăcută a iernilor petrecute alături de cei dragi.

Vă așteptăm cu drag să îl ascultați și live la concertele noastre de Sărbători.

Vă dorim un Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri și sănătate!