Concert de Valentine’s Day


Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, vă așteptăm cu muzică live și bună-dispoziție la Belvedere Grand Ballroom din Clinceni. Vi se pregătește cea mai romantică petrecere a anului, cu o cină de neuitat și open bar. Acestea vor fi armonizate cu un super concert de Valentine’s Day.

Valentine’s Day este o sărbătoare specială pentru noi și din acest motiv vom alege cele mai frumoase piese de dragoste din repertoriul nostru. Ele vor fi piese care au constituit coloana sonoră a atâtor povești unice de iubire – și care ne inspiră de fiecare dată.

Pe lângă meniul select pregătit de bucătarii de la Belvedere, îți vom oferi câteva motive să ne asculți live tocmai în această seară specială:

  • este momentul perfect să îi ascultați pe soliștii Mihai Napu și Neylini. Vocile lor se împletesc perfect, cântând cele mai romantice melodii – și să decideți dacă optați pentru Mihai Napu Band ca formație la nunta voastră
  • dacă nu sunteți încă în acest stadiu, seara de Valentine’s e un moment ideal pentru o cerere în căsătorie 😀
  • locația Belvedere Clinceni este una foarte frumoasă, deloc departe de București, iar sunetul și atmosfera sunt mereu de nota zece
  • … lăsând toate acestea la o parte, vă invităm la o seara magică, în care se va pune accent pe lucrurile noastre preferate: muzica și iubirea!

Numărul de locuri pentru acest concert este limitat. Pentru rezevări, sunați la 0740 222 555.