Formatie nunta

Concert in Dubai


Trupa Cover Mihai Napu Band & Neylini

Concert in Dubai

Formatie nunta

Mihai Napu Band & Neylini ne bucura ca de fiecare data cu noi surprize muzicale, muzica live de buna calitate si o atmosfera de vis, de data aceasta prin acest nou concert sustinut in Dubai. Definitorii pentru orice trupa cover sunt momentele artistice interpretate intr-un stil unic si original, prin abordarea multiplelor stiluri muzicale si tocmai din acest punct de vedere ne bucuram de acest nou concert.

Desi in Romania se anuleaza concertele si evenimentele importante pe banda rulanta, iata ca indragita solista Neylini si Mihai Napu Band au parte de surprize muzicale in urmatoarele luni. Fiind foarte buni prieteni, membrii trupei repeta pentru ca totul sa decurca bine, mai ales ca in scurt timp intreaga gasca va avea de onorat un concert foarte departe si anume in Dubai, un loc insorit unde vor putea petrece si cateva zile de vacanta la caldurica.

Daca Neylini este cunoscuta de foarte multa vreme in showbizz-ul autohton, despre Mihai Napu putem spune ca este numit Joe Cocker de Romania. Cantaretul a stat 15 ani plecat din tara, dupa care s-a intors si a format trupa Mihai Napu Band care se afla printre cele mai bune trupe de cover-uri din Romania.

trupa cover mihai napu band

formatie nunta mihai napu band si neylini

Zilele trecute trupa Mihai Napu Band si Neylini s-au intalnit cu indragita solista Stela Enache la petrecerea organizata de Uniunea ziaristilor profesionisti din Romania. Impreuna au urcat pe scena si au facut show dupa ce au cantat impreuna celebra piesa “Ani de liceu” cu care solista a facut istorie.

Cu siguranta ca impreuna se vor gandi la un viitor proiect impreuna pentru ca se potrivesc vocal.

Stela Enache si Mihai Napu band

Cu siguranta veti fi placut surprinsi de repertoriul vast de cover-uri cu care sunteti intampinati de fiecare data, pentru ca membrii trupei se pliaza perfect cerintelor celor mai diverse ale ascultatorilor.