Dansul mirilor, un moment romantic cu muzica live


La finalul fiecărui sezon de nunți, ne uităm în urmă și începem să ne bucurăm de amintirile acumulate, de energia dăruită, de feedback-ul primit din partea cuplurilor cărora le-am fost alături în cea mai frumoasă zi.

De la fiecare nuntă plecăm cu sufletul plin și cu momente frumoase păstrate pentru totdeauna în memorie, iar impresiile pe care mirii ni le scriu ulterior pe pagina de Facebook ne fac cât se poate de fericiți.

Astfel s-a întâmplat cu un cuplu foarte frumos, Clementina și Cătălin, cărora le-am asigurat muzica live și buna-dispoziție la nuntă. Ulterior, mireasa ne-a scris:

“Dragii noștri, vă mulțumim pentru atmosfera pe care ați creat-o la cel mai important eveniment din viața noastră! Ne-ați făcut o petrecere de neuitat, ați fost senzaționali!”.

Și noi suntem bucuroși că am cântat la această nuntă, la care mirii au decis să își transforme și dansul într-un moment 100% special. Au optat pentru muzică live în timpul dansului, melodia aleasă de ei fiind “That’s Amore” – Dean Martin.

Cântecul se potrivește de minune pe vocea și stilul solistului nostru, Mihai Napu, iar timbrul lui și coregrafia foarte frumoasă a mirilor au umplut sala de emoție și au impresionat pe toată lumea:

Le dorim Clementinei și lui Cătălin casă de piatră, multă fericire și o viață plină de astfel de momente romantice și dorințe împlinite!