Dansul mirilor: Nebun de alb – Emeric Imre


Pasiunea lui Mihai Napu pentru muzica folk nu mai e demult un secret. Solistul adoră acest gen muzical, are chiar un album solo pe versuri de Adrian Păunescu și în 2017 a fost invitat să ia parte la spectacolul Remember Cenaclul Flacăra, desfălurat la Sala Palatului. Momentele în care autenticitatea cântecelor folk, vocea lui Mihai și romantismul specific unei nunți se îmbină nu sunt deloc rare: adesea, tinerii căsătoriți îi cer artistului să le cânte câte o piesă folk celebră, pentru dansul mirilor.

Acest gen de cântece, cum este și “Nebun de alb” a lui Emeric Imre pe versuri de Adrian Paunescu (una dintre favoritele noastre), are întotdeauna o poveste în spate și aduce aminte mirilor fie de începutul poveștii lor de iubire, fie de vacanțele cu focuri de tabără și chitare ce rasuna la munte, fie de cel mai romantic răsărit de soare la mare.

Emoția, sensibilitatea și naturalețea acestor cântece îi transpun atât pe miri, cât și pe invitați, într-o stare extraordinar de frumoasă.


Îi felicităm pe mirii care aleg cântece cu mesaj puternic pentru dansul mirilor și ne bucurăm nespus de fiecare dată când suntem invitați să le interpretăm la nunta lor.

Vă reamintim că în repertoriul nostru se găsesc piese foarte diverse, atât românești, cât și internaționale, și că suntem deschiși la sugestiile mirilor, pentru a crea cele mai frumoase momente.