oferta formatie nunta

Oferta formatie nunta pentru 2018-2019


Asa cum pentru miri calatoria de la cererea in casatorie pana la momentul in care spun DA este speciala si pentru noi pregatirea unui nou sezon de evenimente este provocare bucurie totodata. Suntem o echipa stransa, experimentata, iar repetitiile pentru un repertoriu imbunatatit sunt intotdeauna o placere. Adaugam mereu piese noi care ni se cer si cautam cele mai tari cantece de party, cele mai emotionante cover-uri. Ne asiguram ca vom crea o atmosfera de neuitat la nunta dumneavoastra. In continuare va perezentam oferta formatie nunta pentru 2018 – 2019, cu servicii complete: artistice, efecte speciale, sunet si lumini, foto-video si beauty & style.

Ce include oferta formatie nunta pentru 2018 – 2019?

La noi veti gasi cel mai bogat repertoriu formatie nunta si o selectie diversa de extra-optiuni, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie perfect. Pentru a afla mai multe despre optiunile pentru scena, sunet si lumini va invitam sa vizitati pagina dedicata aici.. Oferim personalizate atat pentru repertoriu cat si pentru optiuni, detalii pe care le putem discuta telefonic sau in cadrul unei intalniri directe.

Impreuna cu oferta pentru muzica, sunet si lumini va putem indruma in alegerea unui fotograf + videograf pentru a imortaliza aceasta minunata zi a vietii dvs.

Pentru realizarea fotografiilor (pe care le veti descoperi in scurt timp pe site) i-am avut alaturi pe Catalin Mihai (fotograf), Marian Nica (editare foto), Catinca Roman (stilist) si Raluca Craciun (makeup artist & hairstylist).

Mihai Napu

6 motive sa alegi Mihai Napu Band la nunta ta

  • Experienta – avem la activ sute de nunti / botezuri / evenimente corporate reusite si nenumarate amintiri frumoase pe muzica noastra
  • Talent – cei doi solisti (Mihai Napu si Neylini) abordeaza o varietate mare de stiluri, pun 100% suflet in fiecare piesa, iar vocile lor se completeaza perfect!
  • Dotare tehnica – avem instalatia de sunet + cea de lumini completa pentru un show de calitate, la standarde internationale
  • Inovatie – avem alaturi un super-DJ care va intretine atmosfera pe tot parcursul serii, in pauza dintre sesiunile live
  • Traditii – colaboratorii nostri specializati pe muzica populara si de petrecere completeaza impecabil repertoriul nostru, oferind si savoarea unei nunti traditionale
  • Pasiune – pentru noi – formatie nunta Mihai Napu Band fiecare eveniment este unic si, desi ne-am petrecut fiecare mai bine de jumatate din viata pe scena, pasiunea a ramas aceeasi!

Toate momentele fericite si evenimentele reusite pe care le-am trait in sezoanele trecute ne-au energizat si ne-au inspirat. Pentru Mihai Napu Band anul 2017 a fost cel mai frumos de pana acum! Este si anul in care ne-am lansat un single propriu, intitulat “Ciudat”. Astfel, ne-am creat o echipa mai solida si legata si am realizat o noua sedinta foto, pentru a va prezenta noua noastra imagine.

Va multumim pentru aprecieri si va promitem eveniemente excelente! 🙂