Sarbatoarea Pastelui cu Mihai Napu Band


De Sarbatoarea Pastelui sunteti intampinati cu ganduri frumoase si muzica buna.  Noi, membrii band-ului, ne dorim  sa  va aducem caldura sufleteasca si distractia mult mai aproape de dumneavoastra.

Odata cu venirea primaverii, cand natura se trezeste la viata iar Sarbatoarea Luminata presara duh sfant peste noi, incepe si sezonul de nunti. Este perioada in care tinerii indragostiti decid sa isi uneasca destinele si sa porneasca hotarati pe acelasi drum. Daca abia ati asteptat sa inceapa perioada petrecerilor de orice fel, inseamna ca ati ajuns la locul cel mai potrivit. Accesand site-ul nostru veti fi mereu la curent cu ultimele noutati pregatite pentru cei care indragesc formatia noastra.

Pasiunea noastra este evenimentul tau

Mihai Napu Band are un obiectiv clar definit, si-anume, dorinta cu orice pret de a ne incanta fanii si pe toti ascultatorii. Prin muzica de calitate si prestatia scenica, ne dorim sa fim unici pe segmental nostru si sa personalizam fiecare eveniment in functie de targetul lui.

Cei care au avut experiente frumoase alaturi de noi, ne poarta toata admiratia si recunostinta.  Le-am oferit  momente de neuitat la cel mai important eveniment din viata lor. Asa cum o singura data pe an e Pastele, tot asa poate o singura data in viata va casatoriti. De aceea este esential sa alegeti o formatie de elita si sa ii conferiti o alura speciala nuntii dumnevoastra.

Ganduri bune in prag de sarbatoare

Asadar, in preajma sarbatorilor de Paste, formatia Mihai Napu Band si Neylini, doreste sa va transmita un gand bun.

Sa aveti liniste in suflet, zile frumoase alaturi de familie si prieteni, si sa primiti cu bucurie taina Sfintei Sarbatori.

Speram sa aveti o zi minunata  imbogatita de aroma bucatelor traditionale si de parfumul florilor de primavara, care aduc o pata de culoare mediului inconjurator.

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflete pace si liniste, dar si fericirea de a petrece clipe magice alaturi de cei dragi.

Hristos a inviat!