dragoste la prima auditie

Georgiana si Ion: Dragoste la prima auditie


Pe 7 iulie 2018, in plin sezon de nunti, am sarbatorit pe scena doua evenimente foarte speciale. Georgiana si Ion din Bacau si-au promis iubire pentru totdeauna, iar colegul nostru Mihai Napu si-a aniversat ziua de nastere.

Bucuria, dragostea si energia pozitiva parca au plutit in aer in acea zi si ne-am simtit inspirati cat pentru o vara intreaga. Inca o data, ne-am adus aminte ca oamenii pentru care cantam nu sunt niciodata doar “clienti”, “nuntasi” sau chipuri pe care le vom uita. Ei sunt prieteni noi, apropiati sufletului nostru, cu care muzica ne-a adus impreuna.

mihai napu band la nunta

Distractia a fost maxima, iar frumoasa Georgiana a dansat si cantat alaturi de noi si invitatii ei intreaga noapte.

Ce spune mireasa despre acest eveniment

Amintirile noastre frumoase din acea seara sunt completate si de cuvintele scrise din inima de mireasa Georgiana.

Nunta noastra a fost compusa dintr-o serie de pagini.  Ele au fost completate cu fiecare alegere pe care am facut-o din momentul in care am spus Da unei vieti impreuna. Aceste pagini s-au conturat frumos intr-o carte pe care o voi savura cu drag de fiecare data cand imi voi aminti de 07.07.
In ceea ce priveste pagina voastra, alegerea a fost simpla si naturala. Dupa lungi cautari, intrucat a fost vorba de o “dragoste la prima auzire” am facut alegerea perfecta.
Nu am cuvinte sa va multumesc si nici suficienta inspiratie sa laud profesionalismul, vocea si energia voastra. Mi-ati bucurat sufletul mie si tuturor invitatilor mei, si pentru amintirea asta o sa va am in gand mereu!
Ramaneti geniali, dragii mei Mihai Napu Band ❤”

mihai napu band la nunta

Va multumim si noi ca ne-ati ales pentru cea mai frumoasa zi din viata voastra.  Ne bucuram ca muzica noastra a fost dincolo de cuvinte, coloana sonora pentru amintiri de vis!