Lebada Luxury Resort – Momente unice


Lebada Luxury Resort & Spa este un complex absolut minunat de pe Delta Dunarii care a fost redeschis de curand pentru publicul larg. Si pentru a puncta asa cum se cuvine momentul deschiderii, noi, trupa Mihai Napu Band & Neylini, am fost invitati sa cantam si sa incantam oaspetii prezenti la acel eveniment.  A fost o experienta de-a dreptul uimitoare.  Ne-am simtit onorati sa fim alaturi de nume de elita la un eveniment atat de important cum ar fi, Liviu Varciu si Radu Pietreanu.

Resort cu elemente arhitecturale

Acest resort este unic prin design. Dat fiind faptul ca in reabilitarea lui, s-au pastrat elementele arhitecturale definitorii si este deosebit de atragator printr-o frumusete aparte. Parca totul este desprins dintr-o lume de basm. Locatia este una de-a dreptul uimitoare, Delta Dunarii fiind mirifica si impresionanta in adevaratul sens al cuvantului.

Este vorba despre un complex luxos de 5 stele inconjurat de multa verdeata si ape de smarald. Daca sunteti un iubitor de natura si aveti un interes anume pentru muzica buna interpretata de o trupa de cover-uri, atunci cu siguranta in cadrul acestui complex gasiti combinatia perfecta.

Lebada Luxury Resort este un concept modern

La Lebada Luxury  va puteti bucura de facilitati moderne. Camere frumos amenajate, sali de conferinte de capacitate marita, special create pentru cei mai exigenti clienti. Si pentru ca un eveniment de o asemenea anvergura sa fie remarcat la adevarata valoare, a fost nevoie de o formatie de nunta de prestigiu.  Noi am fost prezenti la deschidere, dar pentru buna dispozitie a turistilor, se vor organiza seri speciale unde vor fi invitati diferiti artisti si trupe.

Detalii video – Lebada Luxury

Daca v-am binedispus si am adus un strop de bucurie in sufletele dumneavoastra, ne bucuram enorm ca am reusit sa va transmitem energie pozitiva, intr-una dintre cele mai spectaculoase rezervatii naturale din Delta Dunarii. Iar daca doriti sa ne ascultati si alta data cu pasiune si interes, nu va ramane decat sa accesati site-ul www.mihainapuband.ro si sa fiti mereu la curent cu ultimele noutati aparute.