Mihai Napu-Acesta-s eu

Mihai Napu – Acesta-s eu


Mihai Napu – Acesta-s eu…

Familia si iubirea neconditionata oferita celor dragi

Familia reprezinta acea putere nemarginita care, de multe ori, ne impinge de la spate, ne sprijina, ne ocroteste, ne ofera iubirea si devotamentul de care avem nevoie in diferite momente ale vietii noastre. Parintii, fratii si copiii nostri sunt cei care ne stau alaturi atat la bine cat si la greu si, tocmai pe baza acestor considerente, este bine sa nu uitam sa le multumim din cand in cand.

Pe langa sentimentul frumos de a multumi celor dragi cu orice ocazie posibila, este bine sa nu uitam ca ne facem noua un bine, in sensul de a aprecia momentele si trairile alaturi de cei dragi noua.

Dragostea totala oferita de parinti copiilor, ajutorul neconditionat pentru acestia si pentru dezvoltarea lor frumoasa si armonioasa, sunt elemente cheie pentru orice familie sanatoasa si puternica emotional.

“Familia nu este un lucru important, este totul!” – Michael J. Fox

Divinitatea iti scoate in cale oamenii potriviti sufletului tau.

Pentru Mihai Napu, anul 2020, colegul si prietenul nostru, anul 2020 a venit si cu o surpriza inedita oferite de poeta Elle Reanu, cea care i-a dedicat si daruit de ziua acestuia, poezia “Acesta-s eu”.

Reactiile si emotiile lui Mihai au fost pe masura momentului deosebit, va supunem atentiei o parte din gandurile transmise de acesta:

“Citind-o, am simtit ca e ca un portret al sufletului meu,  ” Acesta-s eu” cu adevarat!

In aceeasi zi, intors fiind din Sicilia, am compus melodia, inspirat fiind de realitatea versurilor. Dupa cum va spuneam, sunt inconjurat de oameni frumosi si buni, cum ar fi Misu Constantinescu care s-a intrecut pe sine cu aranjamentul muzical al cantecului, sau Cornel Zidaru, magicianul ideilor frumoase.

Cornel s-a ocupat cu filmarea si montajul  clipului. Suntem o echipa frumoasa, dedicata creatiei artistice, suntem ca  o familie, familie care este completata de comoara pe care am primit-o de la Dumnezeu – copiii mei, care ocupa cel mai inalt loc in inima mea. Asa cum condimentele completeaza mancarea, Mihai Jr, Andu, Edi si Nico mi-au completat si colorat viata in cele mai frumoase si surprinzatoare feluri.

Copiii sunt extensia sufletului si constiintei parintilor si imi doresc ca prin acest cantec – “Acesta-s eu” sa va aduc un strop de bucurie si lumina in suflet!

Sunt doar un om ca tine, daruit de Dumnezeu sa aduc bucurie.”

Draga Mihai, iti multumim din suflet, atat tie cat si poetei Elle Reanu, pentru tot ce ati transmis prin aceasta melodie si versuri inedite.