Mihai Napu – Amici per sempre


Mihai Napu este îndrăgostit de Italia și vizitează adesea țara favorită pentru concerte ale unor artiști mari, precum și pentru colaborări cu compozitori italieni sau artiști stabiliți acolo.

Solistul este prieten încă din 1991 cu Alexandru Dorian, un compozitor-textier foarte talentat care i-a fost coleg de trupă și care locuiește acum în Italia. Prietenia lor, precum și pasiunea lui Mihai pentru tot ce ține de cultura italiană au condus la apariția unei piese foarte frumoase, pe care v-o dăruim astăzi cu drag.

“Amici per sempre” (Prieteni pentru totdeauna) este compusă de către Alexandru Dorian și pune în valoare timbrul puternic, dar și melancolia din vocea lui Mihai, păstrând totodată ceva din starea artiștilor pe care cântărețul îi admiră – Claudio Baglioni, Gianni Morandi, Gigi D’Alessio și Zucchero.

Mihai Napu nu ratează nicio ocazie de-a asista la concertele marilor artiști italieni:

Nu este un secret pentru cei care l-au văzut deja pe Mihai Napu live că solistul adoră muzica italiană, integrând în repertoriul său pentru evenimente și piese precum “Baila Morena” – Zucchero.