Mihai Napu Band vă doreste un An Nou minunat!


Am intrat în 2018 cu dreptul și dorim să vă urăm un An Nou frumos și fericit, cu sănătate, momente de neuitat alături de familie, distracție și realizări pe toate planurile! Sperăm să fie un an în care să ne vedem tot mai des pe scenă și să vă fim alături la cele mai frumoase și importante momente.

Noaptea dintre ani am petrecut-o, așa cum ne este obiceiul de multă vreme, tot în lumina reflectoarelor și în compania unor oameni minunați.

 

Mai precis, am susținut recitalul de Revelion la Regal Ballroom din București și ne-am distrat la maximum alături de invitați, care au ascultat cover-uri live în varianta noastră, atât piese recente de top, cât și evergreen-uri care le-au trezit cele mai frumoase amintiri. Alături de noi au mai cântat Marcel Pavel și Claudia Ghițulescu.

Ringul de dans a fost plin, șampania a curs, iar muzica pe care o cântam a devenit coloana sonoră pentru cel mai frumos Revelion. Ne dorim ca și în 2019 să intrăm tot așa – cu dreptul, cu muzică, cu distracție maximă – și alături de voi!

Pentru noi, 2017 a fost un an frumos și plin de realizări: am cântat la nenumărate evenimente (nunți, botezuri, petreceri corporate) și am trăit momente de vis, ne-am lansat noul single “Ciudat”, care a fost foarte bine primit de către public; solistul nostru, Mihai Napu, a avut onoarea de a cânta la “Remeber Cenaclul Flacăra” din 3 noiembrie de la Sala Palatului, ediția nouă, iar pe final de an am fost invitați să cântăm pentru românii din diaspora și oficialii ruși de la Moscova.

Pentru anul acesta, ne propunem momente și mai frumoase, un concept de show și mai elaborat, cover-uri noi în repertoriu, dar și muzică originală compusă și cântată din suflet pentru voi.

La mulți ani și să vă bucurați din plin de 2018!