Trupa Cover

Mihai Napu Band ofera momente unice


Am simtit succesul atunci cand am primit satisfactie maxima din partea publicului.  Astfel, ca si trupa de cover-uri, Mihai Napu Band ofera momente unice, de neuitat indiferent de natura evenimentului. Muzica este un mod de a trai cat mai frumos. Pe ritmuri muzicale visezi liber si simti trairile la intensitate maxima.

Mihai Napu este indragostit de muzica greceasca si de ritmurile electrizante ale acestui gen muzical. El il venereaza pe binecunoscutul artist, Nikos Vertis, si este nelipsit de la concertele lui din tara dar si din Grecia. Chiar daca Mihai este numit Joe Coker de Romania el mai integreaza cate o piesa greceasca in repertoriul de nunta cu care atrage admiratia tuturor iubitorilor de gen.

Din copilarie Neylini a fost atrasa de ritmurile latino.  Preferata ei a fost cantareata si compozitoarea Gloria Estefan, cea care a fost numita „Regina muzicii latino pop”. Conga a fost piesa cu care Neylini a participat la primele spectacole si festivaluri din cariera sa.

Asadar Mihai Napu si Neylini s-au gandit sa uneasca piesele lor indragite, Conga si Pame Psixi Mou,  intr-un colaj plin de energie.

Vocea lor patrunzatoare, talentul si prezenta scenica atragatoare sunt elementele definitorii care ii ajuta sa ocupe un loc de cinste in inimile fanilor.

Accesati chiar acum link-ul https://youtu.be/dMbPbqM_hmQ si lasati-ne un feedback daca am facut o alegere muzicala inspirata.

Multumim!