Mihai Napu Band Concert Iunie 2023

Mihai Napu Band te invita la concert!


Mihai Napu Band Concert 09 Iulie 2023

Mihai Napu Band Concert Live

  • Cand? Duminica, 09 Iulie 2023 | Ora 20:00
  • Te asteptam cu drag! Parcul Tineretului, sector 4, Bucuresti

Dragii nostri, suntem bucurosi ca aveti ocazia să vă bucurati de o superba seară, plină de muzică și energie, unde scena se va umple cu diferiti artisti indragiti de voi

Noi, Mihai Napu Band, vom veni in fata voastra, Duminica, 09 Iulie 2023, cu un spectacol inedit, ce va cuprinde cover-uri romanesti si internationale, dar si melodii originale.

Fiti pregatiti pentru o seara  muzicală captivantă, în care veți simți energia noastra, dar si emotiile puternice pe care vi le vom transmite. Concertul Mihai Napu Band va fi plin de surprize și momente de neuitat!Mihai Napu Band te invita la concert

Acest eveniment este destinat tuturor iubitorilor de muzică de calitate și atmosferă incendiară! Veniți în număr cât mai mare și bucurați-vă de o seară memorabilă alături de noi!

Pentru a satisface gusturile publicului si a aduce cat mai multi artisti in fata voastra, organizatorii au ales 5 zile de spectacol. Astfel, in zilele 05, 06, 07, 08 si 09 Iulie, scena din Parcul Tineretului, Sector 4, va fi plina cu artistii vostri indragiti, cum ar fi: Alexandra Ungureanu, Dorian Popa, Mihai Cristian Dascalu, Trupa The M’s & Miruna Diaconescu, Mihai Napu Band & Neylini, Dj Edrin si multi altii.

Pentru a vedea lista completa a concertului, accesati pagina de Instagram, KidsFiesta.ro

Tineti cont de acest prilej de a vă bucura de muzică live cu artistii preferati!

Mihai Napu Band va așteaptă cu nerăbdare si bucurie!

Fiți pregătiți pentru o seară de neuitat!