Mihai Napu Band si Vlad Mirita: concert pentru doamnele din MApN


De fiecare dată când suntem invitați să cântăm la un eveniment oficial ne simțim mai mult decât onorați. Miercuri, 7 martie, am susținut un concert în formula completă Mihai Napu Band. Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, MApN a oferit un cadou muzical sexului frumos, avandu-l invitat de onoare pe Vlad Miriță

Evenimentul  a fost intitulat “Sărut de primăvară în FA#” . El a fost organizat de Direcția informare și relații publice și dedicat femeilor. Acestea sunt cadre militare și salariate civile încadrate în structurile instituției din București.

La acest eveniment special au fost invitate soțiile militarilor căzuți la datorie în teatrele de operații și în acțiuni militare pe teritoriul național. Pentru prima dată, au fost prezente printre invitați și femei militar care își desfășoară activitatea în mediul multinațional. Respectiv, Comandamentul de Divizie Multinațională Sud Est și Unitatea de Integrare a Forțelor NATO.

În debutul spectacolului, militarii Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” au oferit tuturor spectatoarelor prezente la eveniment buchete de flori.

Pentru noi, a fost o zi extraordinară și ne-am bucurat să cântăm pentru femeile care stau mereu la datorie pentru România. Diploma primită în urma participării la acest eveniment va rămâne unul dintre cele mai frumoase suveniruri din galeria de amintiri Mihai Napu Band. Mulțumim MApN pentru invitație!

Foto: MApN – Valentin Ciobîrcă și Petrică Mihalache