muzica de botez

Muzica de botez – amintiri speciale pentru cei mici


Botezul este un eveniment unic in viata fiecarui copil, dar mai ales in viata dvs. ca parinti. Pentru ca amintirile cu care ramaneti si pe care le veti povesti peste ani micutului sunt nepretuite. Deoarece “coloana sonora” a acestor amintiri este deosebit de importanta, conteaza foarte mult cum alegem muzica de botez.

Petrecerea care urmeaza crestinarii fiul / fiicei dvs. nu e o petrecere ca oricare alta. Mai mult decat in cazul unei nunti, invitatii vor fi dornici sa isi aduca copiii cu ei. Deci si distractia celor mici este importanta. Gusturile muzicale incep sa se formeze din copilaria timpurie, astfel ca pe la 4-5 ani micutii stiu deja ce le place si ce nu.

Totodata, va trebui sa va ganditi si la “oamenii mari”, care vor dori cu siguranta sa danseze si sa se distreze pe piese cunoscute lor.

mihai napu band live la botez

Recomandari privind muzica de botez

Din experienta noastra (botezuri, nunti, petreceri private si concerte) am concluzionat ca muzica de botez ideala trebuie sa fie:

  • ritmata, antrenanta in cea mai mare parte – la orice varsta, oamenii vor reactiona la un ritm jucaus, care invita la dans.
  • cu versuri potrivite pentru copii – normal ca acum nu isi dau seama, insa cand vor creste mai mari, copiii vor dori sa vada filmarile de la botez. Alegeti piese care spun lucruri frumoase, pozitive, cu tematici adecvate pentru copii. Cateva piese de pe coloana sonora a unor desene animate cunoscute (“Frozen”, “Beauty and the Beast”, “Minionii”) vor face ca atmosfera sa fie pe gustul celor mici.
  • si populara – adevarul este ca folclorul romanesc face parte din memoria noastra colectiva. Mai ales in cazul bunicilor ori rudelor mai in varsta sau al persoanelor care au petrecut mult timp peste hotare, cantecele populare reprezinta bucurie instanta. Includeti-le cu incredere in playlist-ul de botez, pentru ca toata lumea sa se simta bine.
  • cat mai diversa, dar personala – dincolo de dorinta de a satisface gusturile mai multor categorii de invitati, nu uitati sa includeti si cantece semnificative pentru povestea voastra de iubire. Va fi atat de frumos sa ii spuneti copilului, peste ani – “Uite, aici mami si tati dansau pe piesa pe care s-au indragostit“. Apoi adaugam cantece care va trezesc emotii speciale si pe care veti vrea sa le impartiti ulterior si cu fetita / baietelul dumneavoastra.

Ca formatie de cover-uri cu experienta, noi suntem mereu deschisi sugestiilor si dorintelor dvs. in materie de playlist pentru botez. Repertoriul nostru este in continua extindere si putem pregati pentru eveniment exact acele piese care il vor face de neuitat.

Daca doriti ca Mihai Napu Band sa asigure muzica de botez pentru evenimentul dvs., tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Impreuna vom pune la punct toate detaliile si vom planui evenimentul perfect.