Nuntă de poveste cu Iulia și Dani


V-am spus de nenumărate ori că rândurile primite de la miri după un eveniment reușit ne umplu inimile de bucurie. Și oricâți ani ar trece și la câte evenimente am lua parte, fiecare nuntă este specială și suntem fericiți că ne alegeți în cea mai frumoasă zi. De fiecare dată spunem că ne dorim să fim mai mult decât o formație de nuntă. Vrem sa fim acei oameni care pun pe muzică bucuria voastră și vă oferă coloana sonoră pentru clipe unice în viață.

De data aceasta, am primit fotografii și un testimonial frumos de la nunta cuplului Iulia și Dani. A fost un eveniment 100% reușit, la care atât mirii cât și invitații s-au simțit minunat.

Nunta s-a desfasurat astfel:

Primirea invitaților s-a făcut pe note elegante de saxofon, într-un recital al frumoasei Doina Spătaru.

Dansul mirilor a fost acompaniat de o coregrafie senzationala a mirilor. Au urmat seturi de cover-uri interpretate de artistii nostri, Mihai Napu si Neylini.

Bineinteles, ca la orice nunta, nu a lipsit ormatia de muzica de petrecere avand-o in fata pe solista Elena Popoescu

Prezentatorul evenimentului a fost Mihai Mitoșeru, iar muzica, șampania și voia bună au fost la cote maxime până dimineața.

În continuare, vă lăsăm testimonialul miresei Iulia, pentru că ea spune cel mai bine și cel mai frumos ce a simțit:

„Există anumiți oameni în viață care te fac să râzi puțin mai tare, să zâmbești puțin mai mult și să trăiești cel mai frumos moment din viața ta mai intens!
Cu rușine spun că nu îi cunoșteam pe Mihai Napu Band, nu auzisem de ei deoarece suntem mai mult plecați din țară. M-am uitat într-o seară pe YouTube, am ascultat mai multe band-uri, nimic din ce ne doream… până într-un moment.

Am dat play și a început „el” sa cânte “Bensonhurst Blues”… Mihai Napu, o voce impecabila. Pe loc am avut sentimentul acela de “piele de găină”… După ce am ascultat-o și pe Neylini, mă rugam sa fie liberi în acea zi. Cu maxim de noroc așa a și fost .Nu numai că au făcut un show superb, dar am și petrecut împreună. Sunt oameni calzi, modești și nebuni, care știu să se distreze dar în același timp sa facă ceea ce știu ei mai bine… SĂ CÂNTE !!


Va mulțumim oameni buni și frumoși pentru ceea ce ne-ați oferit. Ați fost acolo cu inima și ne-ați oferit o seară de neuitat!
Va iubim maximmmm❤❤❤❤”

Îți mulțumim pentru că ne-ai ales și pentru cuvintele frumoase, Iulia, și îți dorim toată fericirea din lume alături de alesul tău, Dani!