nunta de vis cu muzica live

Nunta de vis cu muzica live pentru Lavinia si Dragos


Sa alegi o formatie nunta care sa intretina atmosfera si care sa corespunda tuturor asteptarilor nu e deloc o misiune usoara. Pentru ca fiecare isi doereste o nunta de vis, ca in povesti, cu printi si printese. Tocmai de aceea ne bucuram cel mai mult cand mirii pentru care cantam ne spun “v-am ales cu inima – si inima a avut dreptate!”.

De curand am avut placerea de-a canta pentru un cuplu foarte frumos – Lavinia si Dragos. Petrecerea lor a avut loc pe Domeniul Stirbey, iar atmosfera a fost una electrizanta si iubirea a plutit in aer intreaga seara. Ne-am “acordat” la trairile lor, la pofta de distractie a invitatilor si … a iesit unul dintre cele mai frumoase evenimente din acest an!

Iata ce au avut de spus Lavinia si Dragos (si fiecare cuvant ne onoreaza!):

Dragilor, cuvintele noastre, oricat de frumoase si alese ar fi, nu pot exprima intru totul.  Bucuria pe care ati lasat-o in inimile noastre intr-o zi atat de mare pentru noi, este fara margini! Ati fost superbi! Ne-ati incantat nu numai auzul, ci si sufletele, iar pentru asta va multumim!

Ce-i drept, ne-am facut “temele” bine inainte, stiam cate ceva despre fiecare in parte. Despre repertoriul vostru, despre Mihai Napu si Neylini.  Cornel Zidaru, managerul trupei,  ne-a asigurat ca veti avea grija ca acest eveniment unic din viata noastra sa fie perfect! Cu toate astea, ati reusit sa ne surprindeti cu profesionalismul si daruirea voastra. Putem spune ca in tabloul nuntii noastre si in inimile noastre ocupati un loc atat de special.  Noi va dorim sa ramaneti la fel de perfecti si sa aveti nenumarate evenimente frumoase impreuna!

Lavinia si Dragos, un cuplu fericit

Ne bucuram din suflet ca am cantat pentru oameni atat de minunati. Ne bucuram ca ati simtit pe deplin inspiratia si daruirea pe care le investim in fiecare eveniment. Casa de piatra, Lavinia si Dragos, si sa auzim numai de bine!

Daca iti doresti sa ne asculti live la nunta ta, cu un repertoriu mereu dinamic si creat pentru cele mai frumoase clipe, ne poti scrie pe adresa contact@mihainapuband.ro sau suna la numarul 0722 283 932.