Nuntă de vis alături de Loredana și Adriana Antoni


Luna septembrie ne-a adus o mare bucurie, aceea de-a cânta pentru un cuplu foarte frumos la nuntă și de a întreține atmosfera la evenimentul lor alături de Loredana și Adriana Antoni.

Pentru noi, fiecare eveniment este unic și iubim cel mai mult momentele în care artiștii, genurile muzicale, stările și amintirile atât de diverse și frumoase devin mixul perfect pentru un eveniment reușit.

Nunta despre care vă vorbim a avut loc în luna septembrie 2017 în cortul de la Daimon Club din București. Evenimentul ne-a adus pe aceeași scenă cu Loredana Groza (mereu frumoasă și energică!) și Adriana Antoni, care le-a oferit mirilor și invitaților un recial unic cu muzică de petrecere și folclor. Momentele-surpriză au fost prezentate de către Popescu și Flick.

În spiritul unui eveniment 100% reușit și inspirat, am cântat cele mai îndrăgite cover-uri internaționale și românești din repertoriul Mihai Napu Band și suntem fericiți că am oferit muzica pentru încă o seară perfectă în acest sezon. De fiecare dată, Mihai Napu, Neylini și întreaga echipă de instrumentiști își propun să fie mai mult decât o formație de nuntă – să fie cei care oferă coloana sonoră ideală pentru cele mai frumoase amintiri!

Mihai NapuAdriana AntoniNeyliniLoredana GrozaDistractie la nunta