Petrecere corporate cu Mihai Napu Band


O petrecere corporate care devine un maraton al artistilor intodeauna trebuie sa aiba si un moderator al evenimentului. De data aceasta momentele au fost sustinute de doua personaje si anume, frumoasa Diana Munteanu si Liviu Varciu. Ei au stiut sa pregateasca intrarea fiecarui artist sau formatie si sa atraga atentia invitatilor cu speech-uri delicate si pline de umor.

Mihai Napu si Neylini au dat startul evenimentului astfel ringul s-a umplut de la primele melodii. Au interactionat cu publicul, au cantat cu ei si au transmis energia de care are nevoie orice petrecaret. Prezenta trupei Provincialii s-a facut simtita de la primele acorduri ale celui mai recent single “Hei lume”. S-a dansat ca la o nunta.

Amna si-a facu aparitia pe scena alaturi de dansatoarele ei sexy trezind admiratia domnilor. Dupa show-ul ei impresionant, Mihai Napu Band a facut trecerea la urmatorul artist ce a colorat evenimentul cu muzica clasica, pop, latino si anume, Marcel Pavel. Petrecerea din frumoasa locatie, Marriott, a continuat pana  dimineata cu muzica de petrecere.

A fost un eveniment bine organizat, o petrecere reusita de unde am ramas cu amintiri placute 🙂