Petrecerea cu Rod Bun a fost un succes!


De fiecare dată când suntem invitați să cântăm la o petrecere corporate, știm că distracția va fi maximă! Profesioniștii români din domeniul business știu să se simtă bine și să se bucure de muzică, iar party-urile organizate de Rod Bun sunt un exemplu extraordinar în acest sens.

Pe 25 octombrie am avut plăcerea de-a cânta la petrecerea din cadrul Congresului Național al Fermierului Român, desfășurată la Rin Grand Hotel. Evenimentul a fost prezentat de Andrei Duban și a reunit peste 700 de profesioniști din domeniul agriculturii.

Energia oamenilor prezenți în sală ne-a inspirat și pe noi și am cântat cu toată inima, cu energie maximă și cu poftă de distracție! Cei mai activi dintre petrecăreți ni s-au alăturat pentru câteva refrene și toată lumea s-a bucurat de o seară perfectă. Viorica și Ioniță de la Clejani au cântat, de asemenea, însuflețind atmosfera cu cântecele lor de petrecere.

Rod Bun a păstrat tradiția conform căreia la fiecare eveniment organizat de ei la miezul nopții se cântă Imnul României. Cam așa s-a auzit “Deșteaptă-te, române!” în noaptea de 25 octombrie, la Rin:

Dacă organizezi o petrecere corporate pentru compania ta și dorești să îți asigurăm muzica live, ne poți contacta la numărul 0722 283 932 sau pe adresa contact@mihainapuband.ro