Muzica Folk Noua - Mihai Napu-Eroina esti tu

Remix-Mihai Napu-Eroina esti tu


Mihai Napu-Eroina esti tu

Remix Muzica Folk

Din pasiune pentru muzica folk si pentru muzica de calitate!

Inca de pe vremea Cenaclului „Flacara/Totusi iubirea”, ma framanta intrebarea „Cum am putea capta si atentia tinerilor pentru a le putea transmite mesajul folk?”.

Asa cum poetul Adrian Paunescu a dat eternitate poeziei lui prin cantec, m-am gandit ca un remix poate reactualiza o melodie vintage prin informatia muzicala moderna.

Intr-adevar, acest salt “de la folk la house” este posibil sa nu fie apreciat de iubitorii acestui gen, dar daca mesajul cantecului poate ajunge la un public cat mai larg, atunci va fi o bucurie pentru noi toti.

Muzica Folk Adrian Paunescu

Am ales “Eroina esti tu” deoarece are un auditoriu excelent.

Este una dintre cele mai apreciate cantece din repertoriul meu de folk. Chiar si atunci cand ma aflu cu band-ul la un spectacol privat unde accentul se pune pe cover-uri, sunt rugat de a introduce “Eroina” in playlist-ul respectivului eveniment.

Remix Muzica Folk Mihai Napu

„Eroina esti tu” s-a nascut la un „pariu”!

Dupa un concert folk, cu un public numeros la Braila si cu adrenalina multa in vene :), am ajuns acasa la socrii

si am avut dorinta de a compune un cantec ce va completa puzzle-ul acelei seri minunate.

Am luat un volum de poezie al poetului Adrian Paunescu si am spus ca il voi dechide intamplator. La pagina respectiva era poezia “Eroina esti tu”. Zece minute mai tarziu se nascuse cantecul!

Ma simt un om binecuvantat de catre Divinitate, deoarece de-a lungul vietii am avut onoarea de a cunoaste si a colabora cu mari genii, scriitori, poeti, compozitori, artisti, oameni valorosi contemporani.

Unul dintre acestia este poetul Adrian Paunescu.

El este geniul ce m-a inspirat in cariera, m-a invatat ce inseamna scena, actul artistic, insa cel mai important este ca am invatat sa fiu OM.
Cenaclul Flacara/Totusi Iubirea a reprezentat trairea artistica la cel mai inalt nivel al emotiei umane!

Productia acestui remix a fost realizata de studioul muzical Fresh Sound, superbele note de vioara ii apartin Laviniei Sateanu de la trupa Phoenix, iar vocea feminina ce completeaza remix-ul ii apartine colegei mele, Neylini.

Va dorim auditie placuta!