revelion 2019 cu mihai napu band

Revelion 2019 la Entourage Club


Dupa un an minunat alaturi de voi, cu nenumarate concerte si evenimente private a sosit momentul sa ne luam ramas bun de la 2018. Am trecut in 2019 asa cum ne place cel mai mult: pe scena, in mijlocul distractiei! Am petrecut Revelionul la Entourage Club din Rosiorii de Vede, locul unde ne simtim mereu minunat.

Am cantat adesea la Entourage si chiar daca locatia se afla la 120 km de Bucuresti pare ca suntem acasa. Publicul este mereu extraordinar de cald, ne inspira si ne da energie. Toate acestea ne fac sa cantam cu tot mai multa pasiune de fiecare data cand suntem acolo.

Revelion 2019 – o petrecere cu multa muzica buna

Revelionul 2019 la Entourage a fost o seara perfecta, marcata de un spectacol divers, plin de energie, dans si atmosfera. O adevarata explozie de voie buna a fost adusa de melodille de folclor – etno, cum ar fi: Hora din Moldova, Moldovenii si Videli Noch (Zdob si Zdub), Ziga Zaga si Lele (Loredana Groza), Gas Gas si Kalashnikov (Goran Bregovic).

&nbsp

&nbsp

Show-ul live sustinut de artistii nostri, Mihai Napu si Neylini a fost completat de recitalul solistei de folclor Ramona Dima impreuna cu formatia. Ansamblul de dansuri “Codrii Olteniei” a delectat publicul cu dansuri traditionale. Momentul trecerii in 2019 a fost marcat de un spectacol artificii ce au luminat cerul in rafale colorate.

Formatie nunta Mihai Napu Band Va doreste un 2019 plin de bucurii, sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile! Sa fie un an de neuitat, in care sa ne vedem si sa ne auzim cat mai des, pe cele mai frumoase scene!

 

Voi cum ati petrecut Reveliion 2019?