show la ramada hotel

Show la Ramada Hotel alaturi de Monica Anghel


Am sarbatorit unirea destinelor a doi tineri minunanti printr-un grandios show la Ramada Hotel din Pitesti. Totul a debutat cu o atmosfera de poveste, in care cei doi au valsat printre nori, deschizand astfel nunta. Cu un asa start petrecerea a continuat maiestuos, invitatii au dansat si s-au distrat, sarbatorind casatoria tinerilor.

dansul mirilor

Pe langa bucuria de a fi alaturi de tinerii casatoriti putem spune ca si noi, cei din formatie nunta, am avut parte de o surpriza placuta. Am avut placerea de a imparti scena cu Monica Anghel, una dintre marile artiste ale Romaniei. Cel mai incantat dintre noi a fost Mihai Napu pentru ca a avut ocazia sa-si revada vechea prietena. Pentru cei care nu stiu, Monica Anghel si Mihai Napu sunt prieteni de mai bine de 20 de ani. Si solista trupei – Neylini – a fost incantata de intalnire, ea apreciind artistii talentati ai Romaniei.

Cine este Monica Anghel?

Cunoscuta mai mult pentru rolurile din grupul umoristic “Divertis”, Monica Anghel a castigat editia din 1996 a Festivalului International Cerbul de Aur. La concursul Eurovision a reprezentat Romania de 2 ori: in 1996 cu formatia Sincron si in 2002 impreuna cu Marcel Pavel.

Mai multe despre artista gasiti in paginile Wikipedia.

 
 

Noi ne-am simtit minunat in Pitesti, la Ramada Hotel si speram sa revenim cat de curand. Sa cantam alaturi de Monica Anghel a facut ca acest eveniment sa devina unul de neuitat prin incarcatura lui emotionala.

Revenim in curand cu noutati despre Mihai Napu Band, pana atunci ne puteti urmari si in Facebook si pe Youtube.