“Veselie, muzica, dans si voie buna”


Cand te gandesti la nunta ta tot ce-ti ramane in amintire e veselia, muzica, dansul, si voia buna. Nimic din acestea nu ar fi atat de minunate in inima ta, daca nu ai fi avut parte de o echipa de profesionisti, o trupa de oameni talentati si minunati care traiesc alaturi de tine acest moment unic si minunat, care se bucura cu tine, care iti canta din suflet si care emana talentul prin toti porii.

Citeste mai mult...

Formatia de la nunta mea mi-a adus febra musculara de a doua zi! :)


“Formatia de la nunta mea, Mihai Napu Band, mi-a adus febra musculara de a doua zi”, spune Dana Mihaela in testimonialul oferit pentru site-ul nostru.
Si pentru noi, nunta Danei si a lui Adrian, a ramas o amintire placuta. Ei si-au dorit o nunta atipica. Primirea invitatilor si savurarea aperitivului a fost acompaniata de acordurile trupei “Cvartet Anima”, iar notele saxofonului s-au armonizat perfect cu bataile inimilor celor prezenti.

Citeste mai mult...

“Voi sunteti preferata formatie de la nunta mea! “


“Voi sunteti preferata formatie de la nunta mea”, sunt cuvintele Oanei ce fac parte din testimonialul oferit pentru site-ul nostru.
De curand am fost prezenti la o superba nunta care a fost totodata si un super concert in locatia Ambasad’Or.
Spunem asta datorita artistilor de top care s-au intrecut pe scena si care sau intersectat cu momentele frumoase a le lui Flick si Popescu de la Radio Zu

Citeste mai mult...