mihai napu band

Mihai Napu Band este o formație de nunta 100% live, specializată pe evenimente private, nunți, botezuri și petreceri corporate, dar și concerte în aer liber. Trupa este formată din muzicieni cu experiență pe scene din România și din afara țării, care pun maximum de pasiune și emoție în pregătirea fiecărui eveniment.

Repertoriul Mihai Napu Band cuprinde cover-uri din muzica ușoară românească și internațională, muzica latino, greceasca, muzica de petrecere, balcanica, machedoneasca, precum si piese originale (“Iubire Divină”, “Bella Vita”, “Ciudat”, “Muleina”, “Te iubesc”). Invitații speciali ai trupei, printre care se numără Elena Zambilă și Taraful Marian Viteză sau Emilia Mușală, aduc o infuzie de tradiție cu un program de muzică populară sau cover-uri tematice, alese în funcție de evenimentul dumneavoastră.

La cererea dumeavoastră, putem ajusta oferta astfel încât ea să includă scenă, sunet, lumini, focuri de artificii și mașină de fum greu, precum și momente speciale, în funcție de tematica evenimentului (ursitoare, cvartet etc). Despre toate serviciile opționale disponibile în cadrul pachetelor noastre pentru petreceri puteți citi aici.

De ce noi?

Alegerea unei trupe pentru nuntă sau pentru orice eveniment important din viața dumneavoastră nu este întotdeauna ușoară. Vă doriți ca totul să fie perfect, iar cântecele să devină coloana sonoră ideală pentru amintirile dumneavoastră și ale celor dragi. Experiența ne-a învățat că există trei reguli pentru muzica unui eveniment reușit: popularitatea, sensibilitatea și sinceritatea.

Popularitatea: alegem împreună cu dumneavoastră piesele pe care le iubiți, șlagărele pe care le-am fredonat cu toții în copilărie, piesele “oldies but goldies”, dar și o selecție de cântece tradiționale de nuntă și hituri contemporane.

Sensibilitatea o definim prin atenția sporită la reacțiile publicului: simțim exact care sunt momentele când doriți să vă dezlănțuiți pe ringul de dans, să cântați împreună cu noi sau să vă îmbrățișați partenerul / partenera în mijlocul unui vals romantic.

Sinceritatea: suntem în mijlocul dumneavoastră, alături de invitați la horă, sus pe boxe, suntem peste tot! Nu există o delimitare între artiști și public, suntem cu toții aici pentru a ne bucura împreună! Iar dacă doriți să împărțiți lumina reflectoarelor cu noi pentru câteva piese sau să faceți o surpriză invitaților, sunteți bineveniți alături de noi pe scenă.

Cântăm din suflet și creăm amintiri frumoase împreună – așa cum ne place.

Contact

Ne gasesti oricand la:

0722 283 932

 

contact@mihainapuband.ro

Trimite o cerere de contact!


Numele și prenumele (obligatoriu)

Numărul de telefon

Muzica noastra

Shares